Designa ditt varumärke

Bra design säljer

På en tiondels sekund reagerar vi på alla de visuella intryck som möter oss varje dag. Vår hjärna processar intrycken och ger feedback som antingen är positiv, negativ eller neutral. Att bry sig om design, det visuella utrycket, handlar om att skapa positiv feedback till vår marknad. Lyckas vi med det har vi tagit ett stort steg närmre en potentiell kunds hjärta. Det är därför design och formgivning inte bör underskattas som ett verktyg att skapa affärsnytta. Kloka företag prioriterar design och ser det som en viktig faktor för att skapa värde kopplat till sin produkt eller tjänst. Vi kan designprocessen och hjälper företag att hitta sitt designutryck.


Hur ser du ut människa?

Let’s face it, du är utan tvekan en person som väljer att klä dig för att visa dig från din bästa sida oavsett vilken sida det nu är. Din personliga design utgår från att du vill göra dig själv ”likeable”. Vem gör inte det? Varje dag finns dialogen där i flera beslut. Kan jag ha den här skjortan till dom byxorna. Kan jag ha shorts till jobbet? Funkar dom här skorna till? Hmm, skall jag ha denna toppen, hur ser mitt hår ut? Frågorna kring dessa valen är många och processen kan gå fort eller så fastnar du och blir frustrerad ett tag, åtminstone till att du måste ta ett beslut för att komma vidare till jobbet, festen eller vart du är på väg.

 
Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck

Exakt samma frågor står din verksamhet inför. Är denna färgen rätt för att framhäva vad jag vill ha sagt, vilken typografi är rätt i kombination med mina bilder och min logotyp. Har jag rätt känsla i det jag skriver. Jag, tror att du förstår vart vi är på väg.

 
Design - ett kraftfullt verktyg

Design har alltid varit och kommer alltid att vara ett kraftfullt verktyg när det kommer till att övertyga till agerande. Detta faktum har med stor framgång använts av de gamla imperierna i arbetet med att bygga lojalitet, kulturella värden och traditioner både i positiv och negativ mening. Att lägga tid på medveten design i relation till starka värden är utan tvekan det som är avgörande för hur bra du kommer att lyckas med din verksamhet. Jag vill påstå att den som slarvar i denna processen kommer alltid bli omkörd av dom som tar värdefull design på allvar.

Kontakta oss

Hör av dig på:
+ 4633-13 97 10
info@teamworkreklam.se


Albanoliden 1  |  506 30 Borås

Följ oss

Copyright © Teamwork reklambyrå

Search