Design - talar direkt till hjärtat

Hjulet - tidernas bästa design

Design har varit viktigt för oss människor sedan urminnes tider. Bra design fyller alltid en viktig funktion. Tidernas kanske bästa design är hjulet. Den gjorde att mänskligheten tog ett utvecklingssprång och kunde bygga upp sämhällen där handel och utbyte av tankar och idéer tog fart. Ett annat exempel som ligger närmare i tiden är gemet. En oerhört praktisk liten sak som underlättat för oss att hålla ordning på våra papper.

Grafisk design - vad fyller den för funktion?

Bra grafisk design fyller också en viktig funktion. Många gånger handlar det om underlätta för oss när vi skall göra val och vägleda oss. Det bästa exemplet på detta är kanske trafikskyltar. Utan den övertydlighet som de har skulle trafikkaos lätt uppstå. Enkla och tydliga symboler visar oss vägen när vi behöver göra snabba val. Detta är en av grundstenarna inom grafisk design. Vägled och underlätta.

Grafisk design en viktig del i varumärkesbygget

Det är svårt att bygga ett starkt varumärke utan att ha med bra grafisk design i receptet. Här handlar det om att med färg och form sända viktiga signaler om identitet och personlighet. Varje färgnyans bär på en signal och en innebörd. Alla fonter har tagits fram med ett specifikt syfte. De är gjorda för att göra det enklare för en mottagare att ta till sig information eller för att förstärka en upplevelse. När du skall kommunicera ditt företags erbjudande står det starkare om det vilar på en grund där upplevelsen är starkt positiv istället för svag. Ett erbjudande, en produkt eller en tjänst är inte bara det du säger att du erbjuder utan det är också hur din kund upplever ditt företag. Där spelar grafisk design en viktig roll. 

Kontakta oss

Hör av dig på:
+ 4633-13 97 10
info@teamworkreklam.se


Albanoliden 1  |  506 30 Borås

Följ oss

Copyright © Teamwork reklambyrå

Search